Vije-sti

Sjajan početak godine za 2CELLOS

Sjajan početak godine za 2CELLOS

Nakon što su u prošloj godini raspametili s eurospkom turnejom gdje su rasprodali sve što se moglo rasprodati, u sklopu svoje „Score“ turneje, dvojac 2CELLOS nastavlja „prašiti“ po Americi tijekom siječnja.


U tijeku su i pripreme za dva velika koncerta u zagrebačkoj i splitskoj Areni u Hrvatskoj.

Na pitanje da li im lakše svirati po svijetu ili kod kuće, dečki kažu: Mi uvijek dajemo sve od sebe gdje god da sviramo, ali doma je jedan poseban osjećaj i posebna je napetost u zraku jer znaš puno ljudi u publici. Doma osjećaš tu neku odgovornost koju ne osjećaš u drugim zemljama.

 

 

Rasprodan gold i premium parket u Zagrebu! 
Dvorane se popunjavaju munjevito što potvrđuje i rasprodan kapacitet gold i premium parketa u Zagrebu i vrlo malo preostalih karata za parket 1 i parket 2 kao i svi segmenti tribine dolje.

Split također bilježi rast prodaje, a s obzirom na manji kapacitet i tu se očekuje rasprodaja najboljih mjesta u sljedećim danima.

2CELLOS su prije tjedan dana predstavili i novi spot za pjesmu „My Heart Will Go On“, odnosno pjesmu iz filma „Titanic“ koji bilježi gotovo 500.000 pregleda na YouTubeu.  

Na spotu je radio Aleksandar Kerekeš-Keky koji je redatelj spota i direktor fotografije, a Luka i Stjepan su ranije s njim snimali i spot „Now We Are Free“ iz filma Gladiator.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni