Vije-sti

Singlom “Flowers” ILIRA poručuje da je spremna pokazati svijetu svoju ranjivu stranu

Singlom “Flowers” ILIRA poručuje da je spremna pokazati svijetu svoju ranjivu stranu

Nakon internacionalnih plesnih hitova nastalih u suradnji s DJ zvijezdama jedna od najstreamanijih švicarskih glazbenica, ILIRA, predstavlja svoj najnoviji singl „Flowers“.

Drugačijom od dosadašnjih pjesama, ovom gotovo melankoličnom baladom pokazuje još jednu stranu umjetnosti koja, čini se, ne poznaje granice. Pjesma „Flowers“ dostupna je i na glazbenim platformama: https://umhr.lnk.to/ILIRA_Flowers 

 ILIRA je jedna od umjetnica u usponu koja je zamijećena zahvaljujući društvenim mrežama. Počevši od nule, redovito je putem Instagrama dijelila svoje demo snimke u kojima je svojom zanimljivom kombinacijom trap elemenata i vlastitih pop melodija privukla veliku pažnju pratitelja, ali i nekih poznatih glazbenih imena. Veći broj slušatelja zamijetio ju je u singlu „Fading” s Alleom Farbenom, za kojeg i supotpisuje tekst, prepoznao ju je i Tiësto koji je s njom snimio hit singl „Lose You“, a kao značajan uspjeh ističe se i suradnja s VIZE-om u plesnoj himni „Dynamite“.

Upravo predstavljen njen najnoviji samostalni singl, „Flowers“, emotivna je i iskrena balada u kojoj glazbenica dijeli svoja razmišljanja o nekome tko više nije dio njenog života. Počevši od impresivnog klavirskog uvoda te akorada praćenih njenim mekim i melodičnim vokalom, nova pjesma vodi slušatelje u emotivnu vožnju kroz širok spektar misli i osjećaja: od povrijeđenosti preko ljubomore do nade i optimizma za budućnost. Što je najvažnije, ovim zaokretom ILIRA poručuje da je svijetu spremna pokazati i svoju ranjivu stranu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni