Vije-sti

Silente novom pjesmom dominira radijskim eterom!

Silente novom pjesmom dominira radijskim eterom!

Novi singl grupe Silente “Nikada ovako” najizvođenija je pjesma na hrvatskim radijskim postajama. U svom tek drugom tjednu emitiranja našla se na samom vrhu i potpuno osvojila domaći medijski prostor

Nova pjesma dubrovačkog benda zauzela je prvo mjesto službene nacionalne ljestvice Top 40, što znači da je trenutno najizvođenija pjesma u Hrvatskoj. I dok singl sjeda na vrhove mnogih radijskih ljestvica prateći video spot do sada  pregledan više od 115 000 puta na YouTubeu.


 


Uspjeh novog singla nastavlja se na prethodni “Mene moje uši lažu” koji se također trenutno nalazi u top 40 najemitiranijh skladbi u državi i to već punih šest mjeseci.

Pjesma “Nikada ovako” treći je najavni singl s novog, četvrtog albuma Silentea, čiji se izlazak očekuje krajem godine u izdanju LAA. Na novom materijalu bend se vratio nekim starijim metodama snimanja, kao i producentskoj suradnji s Nikšom Bratošem koji je s bendom radio na njihovim najvećim hitovima. Novu pjesmu autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, a glazbu i aranžman Tibor Karamehmedović. Prateći video spot sniman je u Dubrovniku, a pod palicom Srđana Kokanova.

Pozicija najslušanijeg benda u državi sjajan je uvod u nadolazeće svirke, a Silente će u sljedećim tjednima objaviti nove datume koncerata, uključujući nastupe u Čakovcu, Splitu i Puli.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni