Vije-sti

Silente 16. svibnja nastupaju u Vintageu

Silente 16. svibnja nastupaju u Vintageu

SILENTE FOTKA

Nakon fenomenalne promocije albuma prvijenca „Lovac na čudesa“ u studenom prošle godine u Tvornici, dubrovačka pop-rock sedmorka Silente nastupit će opet u Zagrebu, točnije u Vintage Industrial Baru na adresi Savska 160. Poznati su po odličnim nastupima uživo   i atmosferi na svojim koncertima, a ovom prilikom izvest   će najveće hitove poput „Terca na tišinu“ i „Još jednom“ u sklopu cjelokupnog presjeka dosadašnjeg autorskog rada benda. Kao posebni gosti i predgrupa prije Silentea nastupit će dubrovački rock bend Feredon. Početak koncerta je u 21h.

Silente su: Tibor Karamehmedović - (gitara, vokal), Sanin Karamehmedović - (bas) , Lorena Milina - (violina, vokal), Doris Kosović - (vokal), Ivuša Gojan - (bubnjevi), Ana Vlainić - (violina/vokal), Šimun Končić - (klavijature/gitara/vokal)

Cijena karte u pretprodaji iznosi 40kn, dok je na dan koncerta cijena 50kn. U pretprodaju je pušten ograničeni broj od 350 karata, a njih možete kupiti isključivo u Vintage Industrial Baru čije je radno vrijeme: Utorak - Četvrtak: 10:00 prijepodne - 2:00 ujutro Petak - Subota: 10:00 prijepodne - 5:00 ujutro Nedjelja: 10:00 prijepodne - 1:00 ujutro

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni