Vije-sti

Shawn Mendes predstavlja svoju prvu pjesmu u 2022. – „When You’re Gone“

Shawn Mendes predstavlja svoju prvu pjesmu u 2022. – „When You’re Gone“

Talentirani kantautor Shawn Mendes predstavlja singl naziva „When You're Gone“.

U pisanju nove pjesme, prve objavljene ove godine, uz samog Shawna, sudjelovali su Jonah Shy i Scott Harris, a objavljena je zajedno sa službenim spotom čiju režiju potpisuje Jay Martin, redatelj s kojim je Shawn i ranije surađivao na spotovima za singlove „It’ll Be Okay“, „Mercy“ i „Stitches“. „When You’re Gone“ može se slušati i na svim glazbenim platformama: https://linktr.ee/shawnmendes

„When You're Gone“ prva je pjesma objavljena ove godine, a stiže nakon emotivne balade „It’ll Be Okay“ i ljetnog hita „Summer Of Love“.

Spot za najnoviji singl sniman je u Torontu i Austinu, a prikazuje višednevne aktivnosti tijekom stvaranja same pjesme, uključujući snimanje, probe, kao i premijerno izvođenje uživo.

Posljednji album „Wonder“, koji je izašao 2020. godine, zaradio je brojne pohvale i kritičara i publike, a s obzirom na to da uvijek na poseban način implementira životne inspiracije u svoje stvaralaštvo, s nestrpljenjem se iščekuje što Mendes slušateljima sprema u nadolazećem razdoblju

Shawn Mendes trenutačno se priprema za turneju „Wonder: The World Tour“ koja započinje u Americi, a prvi nastup zakazan je za 27. lipnja.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni