Vije-sti

Schengenfest nagrađuje festivalskim ulaznicama!

Schengenfest nagrađuje festivalskim ulaznicama!

Ove godine najveći slovenski festival Schengenfest planira niz izvrsnih akcija po Hrvatskoj i Sloveniji, a za početak su iznenadili jedinstvenim Schengenparty busom! Uz nezaboravan glazbeni doživljaj, promotivni party autobus će mini turnejom sve do 4. srpnja u sedam slovenskih gradova prolaznicima pružiti uvid u atmosferu koja nas očekuje na ovogodišnjem Schengenfestu. Autobus će najbliže Hrvatskoj biti u Novom mestu 19. lipnja te u Črnomelju od 26. do 28. lipnja. Oni koji ga uhvate mogu osvojiti i besplatne karte za Schengenfest 2015!

Ovakve neobične akcije Schengenfestu nisu nikakva novost. Lani je ostvarena odlična suradnja s našim Azilom za životinje Dumovec i slovenskim skloništem Zavetišćem Ljubljana kojom su skrenuli pažnju na nenapuštanje životinja, ali i podsjetili na potrebu udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca.

Osim izvrsnog line up-a, festival čini posebnim i prekrasna priroda uz rijeku Kupu koja uz čaroban prizor u vrućim ljetnim danima nudi toliko potrebno osvježenje. Ove godine festival će trajati puna četiri dana, od srijede 29. srpnja do subote 01. kolovoza 2015.

U četiri dana festivala nastupat će brojne regionalne, ali i strane glazbene zvijezde: Rudimental Dj, Guano Apes, Asian Dub Foundation, Elemental, S.A.R.S., Sassja, Stahlzeit, Gramophonedzie Live, Noctiferia i mnogi drugi.

Schengenfest 2015. donosi brojne novitete i povlastice vezane za samo kampiranje, jeftinije cijene ulaznica, još razvijeniju trgovinu i bogat popratni program za druženje i zabavu za posjetitelje iz cijelog svijeta.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem www.eventim.hr i www.schengenfest.si.

Datume  i lokacije gostovanja Schengenparty busa i sve ostale informacije o samom festivalu potražite na web stranici festivala ili putem facebooka.

Naslovna fotografija: Schengenparty bus - autor Tit Bonača.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni