Vije-sti

Sana Garić nas je uvjerila da nam trebaju naočale za srce

photo: Sana Garić, credit: Zrinka Magazin

Sana Garić nas je uvjerila da nam trebaju naočale za srce

Srpska nada popa uz svoj bend nastavlja oduševljavati fanove synth popa.

Sana Garić video singlom „Zlatne noći“ predstavlja novi album „Naočare za srce“ koji je objavljen na CD-u i svim streaming servisima od 17. prosinca.

Posljednjih godinu dana izdanje su najavljivali singlovi “Deo sebe”, “Sobe” i “Ovaj put”, te nagovijestili da Sana radi na vrlo pitkom i radiofoničnom albumu koji iznimno dobro komunicira sa aktualnim svjetskim synth pop trendovima.

Sana Garić će objaviti i spot za pjesmu „Zlatne noći“ koji najavljuje novi album „Naočare za srce“.

Na jedan simboličan način sam naziv albuma poručuje što mislim da nam je svima potrebno u vremenu u kom se nalazimo. Za mene je događaj godine hrabrost ljudi koji su izašli na ulicu da se bore za čistu zemlju, vodu i zrak. Svakodnevna rasprodaja vrijednosti za koje se u međuvremenu izgubio i smisao i značenje i važnost. Kako pobijediti i rastvoriti stvarnost? Čuvajte sebe i svoju djecu i borite se za povratak osnovnih ljudskih vrijednosti i spašavanje zdravog razuma. Vjerujem u to da još uvijek ima dobrih, lijepih i pametnih ljudi. Možda su nam samo svima potrebne naočale za srce – da bismo to prepoznali u nama samima i drugima,“ izjavila je Sana Garić povodom izlaska albuma.

U spotu se uz Sanu pojavljuju i članovi njezinog benda: Miki Ristić - bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin - bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić - gitara. Produkciju, miks i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic – Rahmanee.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni