Vije-sti

Rock&Off radio - pregled tjedna (27.4.-3.5.2020.)

Rock&Off radio - pregled tjedna (27.4.-3.5.2020.)

U drugom tjednu obogaćenog progama Rock&Off internet radija imali ste prilike poslušati emisiju "A što ti slušaš" u kojoj rock&off glazbenici biraju najbolje hrvatske pjesme po vlastitom izboru.

Svoje playliste podijelili su s vama bendovi Struja Svijesti, Mnogi Drugi i ESC Life te kantautorica Luce i Ivo Sivo iz Dječaka.
 
Osim najboljih pjesama, svi su otkrili i mlade i/ili neotkrivene bendove za koje bi voljeli da ih poslušate. Tako su se zavrtile pjesme bendova i izvođača: TerminatorIrena ŽilićLovely QuincesnemanjaPorto MortoĐutkoGlupa-ChanKali Fat Dub Trophy jump. Spotove navedenih izvođača moći ćete vidjeti u emisiji PopRock.hr u narednom periodu kao preporuke glazbenika iz Rock&Off-a.
 

 

Također, neki od njih su otkrili i "guilty pleasure" pjesme, odnosno određene pjesme izvođača ili iz žanrova koje inače ne slušaju. Koji su to provjerite u emisijama. Emisiju "A što ti slušaš" možete slušati svakog radnog dana u 12 sati, a reprize isti dan u 20 h te idući dan u 9 h.

Poslušajte snimke emisija na Youtube stranici Nagrada Rock&Off!

U ovom tjednu u Emisiji "A što ti slušaš?" ugostit će članice i članove žirija Rock&Off nagrade - glazbene radijske urednike i voditelje, kritičare i novinare! 

Što slušaju ljudi koji puštaju glazbu, daju kritike i pišu o novim izdanjima i albumima, biraju i nominiraju glazbenike za Nagradu Rock&Off? Svoje playliste otkrit će nam Slavin Balen s Radija 101, Maja Trstenjak sa Sound-report.com portala, Siniša Miklaužić s portala beehy.pe, Maja Milin Kosa s HRT - Radio Zadra te Tomislav Miličević s portala Reggae.hr.

Rock&Off je online radio koji 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez reklama i govornih emisija, emitira isključivo domaću rock&off glazbu. Pokrenut je prije godinu dana kao jedan od Off projekata u sklopu Nagrade Rock&Off koja se ove godine održala po drugi put.  Zamišljen je kao platforma za popularizaciju rock&off hrvatske glazbe, Rock&Off radio svakodnevno emitira pjesme glazbenika i bendova koji su predloženi u prvim krugovima nominacija za Nagradu Rock&Off i iz rubrike Special mention.

Rock&Off radio može se slušati na web stranici Rockoff.hr, na Iskon TV-u na 825. poziciji te na mobilnoj aplikaciji Slooshaj.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni