Vije-sti

Rekordnih 79 timova na kvizu općeg znanja na otvorenom u sklopu Zagreb Beer Festa

Rekordnih 79 timova na kvizu općeg znanja na otvorenom u sklopu Zagreb Beer Festa

Osim posjećenosti Zagreb Beer Festa, koji je u četiri dana trajanja privukao čak 80.000 gostiju, minuli festival dobre glazbe i piva je u nedjelju oborio još jedan rekord. Na Beer Festu je, naime, u nedjelju održan dosad najposjećeniji kviz općeg znanja na otvorenom u Hrvatskoj!

SMART pub quiz je održan tijekom subote i nedjelje u organizaciji Zagreb Beer Festa, Iskona i Tvornice kvizova. Timovi su, zahvaljujući lijepom vremenu, na pitanja odgovarali smješteni na dekice na travnjaku Trga dr. Franje Tuđmana / Trga Francuske Republike uz pivo i besplatne kokice, dok je pitanja s video wall-a postavljala legenda hrvatskog kviza, Tarik Filipović.

Dok je subotnji kviz bio specijaliziran za ljubitelje glazbene i filmske umjetnosti, nedjeljni SMART pub quiz općeg znanja je privukao rekordni broj timova – čak 79 tročlanih i četveročlanih ekipa koje su se natjecale na najpozitivniji mogući način – tko će biti više SMART. Pobjedu je odnio tim „SOČNA GOMILICA“ s prikupljenih 45 bodova, dok su im se opasno približili drugo- i trećeplasirani timovi NJEMAČKI LANDRASI i SUMNJA U OŽULJKU s 44 tj 43 prikupljena boda.

U nastavku pogledajte atmosferu s najposjećenijeg hrvatskog pub quiza na otvorenom, na kojem su se među natjecateljima našli i poznati kvizaš Mario Kovač, lovkinja Morana Zibar te bloger Domagoj Jakopović Ribafish.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni