Vije-sti

Rasprodan koncert Bebè Na Volè

Rasprodan koncert Bebè Na Volè

Riječka promocija hvaljenog albuma “Hate is a Wonderful Thing” zagrebačkog blues virtuoza, Bebè Na Volè i službeno je rasprodana.

Jedan od najznačajnijih blues vokala i gitarista ovih prostora Aadam Semijalac, umjetničkim imenom Bebè Na Volè, lanjskim albumom “Hate is a Wonderful Thing” opravdao je sve pohvale koje pristižu od početka njegovog rada. Njegov se zvuk može smatrati mješavinom indie i blues utjecaja, utjelovljenom u talentiranom one-man-bandu, nadahnutoj izvedbi koji podjednako oduševljava publiku i kritiku.  Posebna gošća koncerta je vizualna umjetnica Iva Masters.


Suradnja s Adamom  razvijala se spontano  unazad par godina te je kao takva  poprimala razne oblike. Iako se inače ne bavim VJingom, jako me zainteresirao  narativni potencijal tog medija i način na koji utječe na konačni doživljaj publike.  A kako mi albumi Bebe Na Vole često služe kao zvučna kulisa tijekom kreativnog rada, činilo mi se prikladno razviti neku svoju interpretaciju njegovog djela te zauzvrat stvoriti vizualnu kulisu -  svojevrstan Imaginarij Bebe Na Volea” ističe Iva.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni