Vije-sti

Rambo Amadeus ponovno na INmusic festivalu

Rambo Amadeus ponovno na INmusic festivalu

I publika i Rambo su se zabavili za vrijeme njegovog nastupa na prošlogodišnjem INmusic festivalu, a to je samo jedan od niza razloga da se Rambo pridruži INmusicovom jubilarnom slavlju!

Pjevač i tekstopisac, jedan od najoriginalnijih glazbenika Balkana i sjajan zabavljač Rambo Amadeus publiku nikada ne ostavlja ravnodušnom! U slobodno vrijeme piše poeziju, poznat je i kao politički aktivist te osoba britkog i ciničnog jezika. Sam sebe predstavlja kao muzičara, pjesnika i medijskog manipulanta, a svojevremeno je javnost zbunjivao predstavljajući se kao Nagib Fazlić Nagon, rudar koji je snimio album. On je frontman vlastitih revolucionarnih ideja izraženih kroz gitarističku virtuoznost i jedinstvene tekstove. Ali to nije sve! Rambo Amadeus, pravim imenom Antonije Pušić, iza sebe ima diplomu PMF-a, mnoge jedriličarske medalje, nekoliko bendova, razne glazbene nagrade te impresivan broj studijskih i live albuma. Nedavno je u suradnji s Two Winnetous objavio “Interactive” – prvi interaktivni album na ovim prostorima koji je prvenstveno namijenjen profesionalcima za rad u studiju.Kako radi sve te hitove otkrio je u pjesmi “Kako se zapravo radi hit”, a publika će i ove godine moći čuti Rambove bezvremenske pjesme koji su kombinacija – svega: rock riffova, klasike, jazza, funka, narodnjačkih ukrasa i folk elemenata, rapa, elektronike te originalnih i duhovitih tekstova. Rambo Amadeus će na INmusic festivalu nastupiti zajedno sa Two Winnetous kojeg čine Miroslav Tovirac i Igor Malešević. Već je puno puta provjereno kako Rambo uvijek ima spremno nešto novo te se i od ovog nastupa slobodno može očekivati neočekivano!

Jubilarno izdanje INmusic festivala bit će najbolje do sada, a uveličat će ga Florence + the Machine, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motocylce Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, ANTEMASQUE, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Rambo Amadeus i mnogi drugi.

Festivalske ulaznice po povoljnijoj cijeni od samo 299 kuna za sva 3 dana se mogu kupiti još samo do 17. travnja. Ulaznice se mogu kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shop-u u Zagrebu te u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.
INmusic festival organizira se od 22. do 24. lipnja 2015. godine uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni