Vije-sti

Popularna pjevačica Mia Dimšić nastupa na otvorenoj pozornici Lisinskog

Popularna pjevačica Mia Dimšić nastupa na otvorenoj pozornici Lisinskog

Hvaljena osječka kantautorica koja je svojim pjesmama i vedrinom osvojila vrhove svih top-lista i naslovnice brojnih časopisa nastupit će u subotu, 5. lipnja!

Mia, čiji su se godišnji koncerti u Lisinskom počeli pretvarati u željno iščekivanu tradiciju, ovaj put nastupit će pokraj Lisinskog i svojoj vjernoj publici uživo predstaviti pjesme s posljednjeg studijskog albuma „Sretan put“. Ujedno će promovirati i svoju prvu knjigu „Cesta do sna“, koja je svojevrsni hommage svim ljudima koji su u nju vjerovali.

Za njezine se nastupe uvijek traži ulaznica više, a nakon njih redovito se stvaraju dugi redovi za fotografiranje s Mijom.

Baš kao i njezini obožavatelji, i Mia s nestrpljenjem očekuje ovaj koncert: „...mislim da ne moram govoriti koliko bend i ja jedva čekamo! Prošle godine smo preskočili ovu malu tradiciju, ali nadam se da više nećemo morati!“ napisala je na svojem Facebook profilu, a potom je uputila i video-pozivnicu za koncert.

Ovaj se koncert održava na otvorenom, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a nošenje maski nije obavezno.

Program je sufinanciran putem natječaja “Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Hrvatske glazbene unije.

Ulaznice za koncert, po cijeni od 100 kn, dostupne su na blagajnama Lisinskog te na www.lisinski.hr.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni