Vije-sti

Počinje Seasplash festival, donosimo punu satnicu

Počinje Seasplash festival, donosimo punu satnicu

Više od 50 glazbenih imena te publika iz cijele Europe pristiže u Šibenik ovaj tjedan na 17. Seasplash festivalu, koji će se od 18. do 21. srpnja, prvi put održati na rtu i području nekadašnjeg autokampa Martinska, direktno preko puta povijesnog Grada.

Lee "Scratch" Perry, Adrian Sherwood, Scientist i Mad Professor - kvartet još uvijek aktivnih legendi duba i reggaea će nastupiti na glavnoj pozornici 17. Seasplash festivala, a u nastavku donosimo satnice svih pozornica.

Seasplash festival će po prvi put u svojoj 17-godišnjoj povijesti biti otvoren posebnim koncertom i to na jednoj od najljepših pozornica Jadrana – tvrđavi Sv. Mihovil u Šibeniku. Tako će u srijedu, 17. srpnja, na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku nastupiti sjajni glazbenici koje predvodi New York Ska-Jazz Ensemble. Uz ovu jedinstvenu koncertnu atrakciju i grupu koja je utemeljila jazz-ska žanr, koncert otvorenja uveličat će i poznati domaći roots reggae bend iz Zagreba, Brain Holidays, kao i legendarni dvojac Bass Culture Sound System.

SATNICA:

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni