Vije-sti

PIN TV glazbena konferencija okupit će najveće europske stručnjake iz industrije

PIN TV glazbena konferencija okupit će najveće europske stručnjake iz industrije

PIN TV je hibridna glazbena konferencija razvijena s ciljem informiranja, edukacije, definicije sadašnjosti te predviđanje budućnosti industrije zabave.

Na programu je preko 50 različitih tema obrađenih u formatu trajanja 10-15 minuta. Sudjelovat će dvjestotinjak profesionalaca iz glazbene industrije koji će podijeliti svoje iskustvo tijekom TV programa u trajanju od ukupno 13 sati.

Radi se o prvom program ove vrste u kojem će se obuhvatiti svaki segment kreativne i event industrije, s primarnim fokusom na glazbenu. Neke od tema koje će se dotaknuti su međusobna povezanost europskih agencija za talente, problematika honorora i naknada glazbenicima, budućem fomiranju line-upova ili korištenju umjetne inteligencije u glazbenoj industriji. Mnogobrojni organizatori koncerata podijelit će svoje lokalno iskustvo, a govora će biti i o tome kako su se u posljednje vrijeme lokalne scene razvijale i osnaživale te koji je njihov potencijal u osvajanju inozemnog tržišta.

U sklopu glazbenog dijela koncerencije svoj će rad predstaviti umjetnici kao što su Molchat Doma, Djaikovski, Atna, Fulu Miziki, Bernays Propaganda, Siperhiks, Dzambo Agusevi Orchestra i drugi.

Program konferencije možete pratiti u nedjelju, 13. prosinca od 13 h na službenom YouTube kanalu Taksirat Festivala.

 

Više informacija o programu i sudionicima pronađite na poveznicama:

www.pinconference.mk

https://www.facebook.com/pinmusicconference

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni