Vije-sti

Peti singl grupe Auguste dobio je i svoju video inačicu

Peti singl grupe Auguste dobio je i svoju video inačicu

Nakon uspješnih singlova "Ona", "Budiš more", "Magla" i "Sjajim", zagrebački pop duo Auguste u novu je godinu ušao i više nego uspješno. Ako vrijedi ona "po jutru se dan poznaje", ovo će biti njihova godina.

U siječnju su predstavile svoj novi singl "Tražiš neki razlog" – pitku pjesmu zarazne jazz melodije koja svojim optimizmom najavljuje ljepše dane, a potom je uslijedila koncertna promocija debitantskog albuma "Sve što je nekada bilo važno" u Tvornici kulture. Upravo na tom, do sada najvećem i najvažnijem, koncertu u karijeri, Auguste su odlučile ovjekovječiti njima najbitnije trenutke i pretočiti ih u videospot. Odlična atmosfera na koncertu u potpunosti se uklopila u atmosferu same pjesme, a u videospotu pratimo bend od tonske probe, preko opuštanja u backstageu pa sve do nastupa pred publikom.

Spot potpisuje Ninac video produkcija (kao i prethodni spot za pjesmu "Sjajim").

Spot dolazi u trenutku kada su Auguste dobile svoju prvu nominaciju za Porin u kategoriji Novi izvođač godine, a djevojke najavljuju ulazak u studio još ove godine pa možemo očekivati još mnogo noviteta iz njihove glazbene radionice.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni