Vije-sti

Ozren Kanceljak, DJ Phat Phillie & Bizzo i DJ’ice Rea, Babilonska i Kiki B na Zagreb Burger Festivalu

Ozren Kanceljak, DJ Phat Phillie & Bizzo i DJ’ice Rea, Babilonska i Kiki B na Zagreb Burger Festivalu

Ovogodišnji Zagreb Burger Festival održat će se na Trgu dr. Franje Tuđmana od 10. do 19. rujna, a za glazbenu pozadinu i potpuni doživljaj zaduženi su naši DJi.

Stanko Bondža svojim će odabirom pozvati na ples već na otvorenju, a sljedećih dana izmjenjivat će se vrsni DJ’i s atraktivnom glazbom. Tu je sveprisutan Ozren Kanceljak Kanca sa svojim provjerenim kombinacijama jazza, funka i fusiona, dok je William Collins zadužen za disco, soul, latino i deep house ritmove. U novi tjedan od 13.9 uvodi nas Nenad Martinović,  poznat po svojim veselim, eklektičnim setovima. U srijedu 15.09.  posjetitelje očekuje prava poslastica, jer pozornicu preuzimaju pioniri hrvatske rap scene Phat Phillie & Bizzo. U danima pred vikend pozornicu preuzimaju poznate hrvatske DJ’ice- Rea, Babilonska i Kiki B, a u subotu će svoj mix predstaviti Ivan Škrinjarić - Škrinjica.

Plešući se brzo ogladni, no osim dobre glazbe posjetitelji će moći guštati i u bogatoj ponudi gourmet burgera iz Zagreba, Varaždina, Šibenika i Dubrovnika te raznovrsnim pićima - za svakoga ponešto. 

Više informacija pogledajte na: https://www.facebook.com/ZgBurgerFestival ili https://www.instagram.com/zg

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni