Vije-sti

Ovog petka u Off ciklusu najljepše ljubavne teme iz slavnih filmova

Ovog petka u Off ciklusu najljepše ljubavne teme iz slavnih filmova

Možete li zamisliti Titanic bez My Heart Will Go On i Celine Dion ili Skyfall bez naslovne pjesme i Adele? Mogu li uopće postojati Ratovi zvijezda bez veličanstvene glazbe Johna Williamsa ili Kum bez Nina Rote?

Odgovor je - jednostavno ne!

Poklonici Off ciklusa možda će ovog petka 4.2. ostati zakinuti za dugo očekivanu praizvedbu komične operete Moć ljubavi - koprodukcije Zagrebačke filharmonije i HNK-a Ivana pl. Zajca iz Rijeke, koja je zbog epidemioloških razloga i okolnosti morala biti otkazana.

No nećemo ostati zakinuti, jer puno vrhunske glazbe donosi večer "Najljepših ljubavnih tema iz kultnih filmova"!

Kum, Titanic, Pirati s Kariba, Skyfall, ali i Ratovi zvijezda, Moja Afrika, Bilo jednom u Americi, Misija... samo su neki od velikih filmskih remekdjela i najvećih blockbustera, kojih zapravo ne bi bilo bez njihovih nezaboravnih glazbenih tema i veličanstvenih partitura.

I samo neki od mnogih koje ćemo čuti ovog petka 4.2. na najnovijem koncertu u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije - koji jednostavno ne smijete propustiti!

Orkestrom Zagrebačke filharmonije ravnat će dobro nam poznati maestro Miran Vaupotić, a uz solistice-članice Filharmoničara Sidoniju Lebar na violini te Branku Bošnjak na oboi, kao posebna gošća večeri pridružit će im se mlada zvijezda The Voicea i A strane, naša uspješna pjevačica Antonela Đinđić.

Za sve ljubitelje glazbe, no prije svega za sve poklonike filma i glazbe s velikog filmskog platna... Ali i za sve zaljubljene - jer Zagrebačka filharmonija ovaj koncert posvećuje i svima njima ususret Valentinovu...

Samo u Off ciklusu u petak 4.2. - Lisinski u 19:30 sati - zagrlite voljene, isključite probleme i uključite glazbu!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni