Vije-sti

Otkazan koncert Sigija Feigla & Jazz Orchester Steiermarka u Zagrebačkom kazalištu lutaka

Otkazan koncert Sigija Feigla & Jazz Orchester Steiermarka u Zagrebačkom kazalištu lutaka

Koncert Sigija Feigla & Jazz Orchester Steiermarka koji se 22. ožujka trebao održati u Zagrebačkom kazalištu lutaka otkazuje se zbog epidemiološke situacije u zemlji i okruženju, sukladno odluci da se ne održavaju okupljanja više od 100 ljudi zbog preventivne mjere širenja koronavirusa.

Povrat za ulaznice kupljene online preko entrio.hr bit će automatski izvršen u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja, dok se za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta mora poslati zahtjev za povrat na reklamacije@entrio.hr mail adresu, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja. Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu.

Organizacija Jazz.hr-a HDS-a nada se kako će se situacija uskoro stabilizirati te da će biti moguće nastaviti planirani program bez da se ugrozi publiku. Jazz.hr ove godine slavi 30. rođendan, a o daljnjim planovima i najavama novih koncerata, kao i proljetnog te jesenskog festivala Jazz.hr publika će biti obaviještena pravovremeno.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni