Vije-sti

On Tour + The Marshmallow Notebooks u KSET-u

On Tour + The Marshmallow Notebooks u KSET-u

U četvrtak, 28.5., u KSET stiže beogradski On Tour, a podršku će im pružiti The Marshmallow Notebooks nakon 10 godina od zadnjeg nastupa u klubu.

On Tour je započeo kao "projekt sa strane" dobrih prijatelja da bi im s vremenom postao mnogo ozbiljnija preokupacija. Beogradski folk trio vraća se u Zagreb nakon dvije godine, a ovoga puta predstavit će prošlogodišnje izdanje Folkrock, drugo nakon eponimnog debija iz 2012. godine. Folkrock nastavlja tamo gdje je On Tour stao, a prokušanu glazbenu formulu nisu mijenjali: njihov zvuk obilježen je ugodnim i nježnim Ivaninim vokalom i međuigrom gitare, mandoline i usne harmonike u rukama Vladimira i Marka. Stoga i ne čude vrlo dobre recenzije albuma, među kojima je i ona u regionalnom izdanju Rolling Stonea.

Prije nastupa On Toura okupljene će zagrijati set iskusnog kantautora Matije Habijaneca (The Marshmallow Notebooks), koji u KSET kao izvođač nije kročio već punih deset godina. Prilika za ispravak ove nepravde pružila se dijelom i zahvaljujući umjetničkim sličnostima i dobrim odnosima Matije i On Toura. Njegov LP "The Marshmallow Notebooks pokupio je same pohvale od svih značajnijih glazbenih medija, a prema nekima od njih bio je i domaći album godine 2013.

Cijena ulaznice je 20 kuna na dan koncerta na ulazu u KSET.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni