Vije-sti

Olivia Rodrigo objavila debitantski album

Olivia Rodrigo objavila debitantski album "SOUR"

Kada je riječ o aktualnoj pop glazbi, bez zadrške se može reći kako je 2021. godina od samog početka u znaku nove svjetske glazbene senzacije Olivije Rodrigo! Godinu je započela nevjerojatno uspješnom pjesmom "drivers license", čiji je uspjeh u stopu pratio i „deja vu“, a sada je, samo tjedan dana nakon singla „good 4 u“ stiglo i očekivano debitantsko izdanje.

Album „SOUR“, od danas je dostupan na svim streaming platformama: OliviaRodrigo.lnk.to/SOUR

 

Zajedno sa spomenutim singlovima, album donosi ukupno 11 pjesama kojima su Olivia Rodrigo i njen producent Dan Nigro, kako je i sama glazbenica otkrila u nedavnom razgovoru za Rolling Stone, željeli prikazati njenu svestranost – autorsku i glazbenu. Olivia jednako snažno i uvjerljivo može predstaviti emotivnu baladu, ali i cool alternativni pop zvuk.

 

Njen prvi singl „drivers license” privukao je veliku pozornost diljem svijeta, postavši prvi singl koji je u 2021. godini prešao milijardu streamova. Drugi singl „deja vu“ debitirao je na visokom petom mjestu Billboardove Hot 100 ljestvice, čime je Olivia postala prva izvođačica u povijesti kojoj su prve dvije objavljene pjesme zasjele na sam vrh ove prestižne glazbene liste. Aktualni singl„good 4 u“ prati mračna retro atmosfera videospota direktora Petra Collinsa, koji je u prvih tjedan dana  na YouTubeu pregledan gotovo 40 milijuna puta.  

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni