Vije-sti

Obožavatelju Guns N' Roses doživotno zabranjen ulaz na koncerte zbog curenja neobjavljenih snimaka

Obožavatelju Guns N' Roses doživotno zabranjen ulaz na koncerte zbog curenja neobjavljenih snimaka

Rick Dunsford navodno je bio upleten u nedavno curenje demo snimaka "Chinese Democracy".

Jedan od odanijih obožavatelja Guns N' Roses koji je prisustvovao čak 32 njihova koncerta, a koncert u Wichiti u Kansasu trebao je biti njegov 33., navodno je izbačen iz reda i rečeno mu je da mu je za sva vremena zabranjen ulazak na koncerte Gunsa. Dunsford je aktivni sudionik na službenim forumima benda te poznati trgovac neobjavljenim snimkama, a zbog toga je potencijalno i došao na radar benda. Jedna od njegovih akvizicija je i kolekcija od 19 diskova neobjavljenih "Chinese Democracy" demo snimaka, a kada su neke od tih procurile na internet, izgleda da je Dunsford postao žrtveno janje. Kao strastven i prepoznatljiv obožavatelj, bio je iznimno aktivan online te je objavio je da ide na koncert u Wichiti što je osiguranju Gunsa dalo priliku da ga identificira i izbaci.
Očajni Dunsford se obratio uredništvu glazbenog portala Consequences of Sound da prenese priču o spomenutom incidentu.

"Moje ime je Rick Dunsford. Ogroman sam obožavatelj Guns N' Roses! Gledao sam ih uživo 32 puta, imam istetovirane autograme članova benda, a čak sam i sina nazvao AXL. Molim vas pregledajte linkove nedavnog događaja koji se odvio u Wichiti u Kanzasu prošlog ponedjeljka."

Uredništvo Consequences of Sound se obratilo menadžmentu benda, ali još uvijek nisu dobili odgovor. U nastavku možete pogledati Dunsfordov susret s osiguranjem Gunsa.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni