Vije-sti

Novi spot Nevene Božović: balada “Ljubi” dobila romantični video

Novi spot Nevene Božović: balada “Ljubi” dobila romantični video

Pjesmom “Ljubi” Nevena Božović Ivanović je na velika vrata objavila svoj povratak na scenu, a ova balada je već dva meseca jedna od najslušanijih pjesama na radio stanicama u regiji.

Pjesma je dobila i video spot, koji je imao regionalnu premijeru u pet zemalja: Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Hrvatskoj. 

 

 

Od prvog stiha ove pjesme imam sliku u glavi kako taj spot može izgledati. Pjesma “Ljubi” je moderna balada, ali ima u sebi nešto što je “retro” i meni se to odmah jako svidjelo. Ova pjesma nosi jaku emociju i mislim da će biti evergreen. – rekla je Nevena. 

Singl “Ljubi” izašao je u izdanju kuće Skymusic Entertainment Group. Autorica teksta je Teodora Kunić, a glazbu su skladali Teodora Kunić i Milenko Škarić. Spot koji nosi sjetnu, romantičnu atmosferu, sniman je u Skymusic produkciji.

Regionalna pop zvijezda, Nevena Božović Ivanović, proslavila se hitovima “Bal”, “Jasno mi je”, “Kruna”, “Znam da noćas gubim te” i “Siesta”, koji na svim glazbenim platformama broje desetine milijuna pregleda.

Nevena već dulje vreme radi na novim pjesmama i već danas, prilikom premijere spota “Ljubi”, najavljuje izlazak još jednog spota veoma uskoro.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni