Vije-sti

Novi album Silk Sonica transportirat će vas u lude sedamdesete

Novi album Silk Sonica transportirat će vas u lude sedamdesete

Kolaboracijski bend Bruna Marsa i Andersona .Paaka uspio je producirati devet nevjerojatno groovy pjesama

Album prvijenac Silk Sonica, kojeg čine Bruno Mars i Anderson .Paak okrunjeni više Grammy nagradama, uspio je ispuniti pa i nadmašiti velika očekivanja. Duo se zbližio tijekom "24K Magic" svjetske turneje gdje je Anderson .Paak bio gost na europskom dijelu. Samo jedna kasnonoćna svirka bila je dovoljna da se otključa iznimna kemija. Netom prije karantene, Bruno Mars i Anderson .Paak odlučili su realizirati ideju iz 2017. godine te se tako rodio Silk Sonic. Ime bendu je dao Bootsy Collins, poseban gost na albumu, nakon što je čuo pjesme koju su Bruno i Anderson snimili.

Zaista, sonična svila je i više nego prikladan naziv za snimke ovog dua. Consequence of Sound je možda najbolje to i opisao: kombinacija Bruninih vokala koji su kao tekući bič te vokali Andersona .Paaka koji kao da pjeva kroz mutnu izmaglicu rezultiraju u zvuku koji je kao dim na vatri.

Prvi singl s albuma  "Leave The Door Open" objavljen je petog ožujka, a do sad je prikupio preko 600 milijuna streamova samo na Spotifyju. Pjesma je također vrlo popularna na TikToku, a duo je  oduševio mnoge svojim nastupom na dodjeli BET nagrada gdje su proglašeni najboljom grupom.

Drugi singl "Skate" pravi je ljetni groovy hit koji instantno diže raspoloženje, a u hrvatskom radijskom eteru se i dalje nalaz među Top 40 najemitiranijih pjesama.
Najnoviji singl "Smokin Out The Window" opjevava kraj jedne ljubavi zbog koje je učinjena velika žrtva, pa tako i pušenje kroz prozor na hladnoći.

Popis pjesama s albuma "An Evening With Silk Sonic":

  1. Silk Sonic Intro
  2. Leave The Door Open
  3. Fly As Me
  4. After Last Night (w/ Thundercat & Bootsy)
  5. Smokin Out The Window
  6. Put On A Smile
  7. 777
  8. Skate
  9. Blast Off
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni