Vije-sti

Nove ulaznice za Bieberov zagrebački koncert u prodaji

Nove ulaznice za Bieberov zagrebački koncert u prodaji

Ostalo je manje od mjesec dana do najiščekivanijeg pop događanja godine, koncerta jednog od najpopularnije svjetske glazbene zvijezde, Justina Biebera, koji će se održati 9. studenog u zagrebačkoj Areni. Iako je koncert službeno rasprodan prije par mjeseci, u dogovoru s menadžmentom i produkcijom pronađeno je rješenje da se uz predviđenu scenografiju napravi prostor za dodatna mjesta oko pozornice kako bi u nastupu svog idola moglo uživati još nekoliko stotina fanova. Beliberi koji još niste stigli nabaviti svoju ulaznicu, odahnite, jer će u ponedjeljak, 17. listopada, u 12 sati u prodaju biti pušteno još ulaznica.

Novih 500 regularnih ulaznica za koncert Justina Biebera bit će pušteno u prodaju u ponedjeljak, 17. Listopada u 12 sati po cijeni od 565 kuna, a moći će se nabaviti na prodajnim mjestima Eventima i na službenoj stranici www.eventim.hr.

Uz regularne, ostalo je još nekoliko VIP ulaznica. Tako se u ponudi nalazi "Ultimate" VIP 1 ulaznica po cijeni od 7.450,00 kuna, koja uključuje uživanje u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, takozvanom sjedištu #GetCloser koje je najbliže najbliže Justinu. Također, za najveće obožavatelje osiguran je i poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćini, zatim obilazak backstagea gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje te će kući ponijeti i posebne poklone – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana.

Ulaznice "I'll see you" VIP 2 mogu se osigurati po cijeni od 4.025,00 kuna, a ono što dolazi u paketu je premium ulaznica, poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćin te također poseban paket s poklonima - ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i robni paket.

U prodaji se nalaze i "Where Are You Now" VIP 3 ulaznice koje uključuju premium ulaznicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za VIP #Purpose fana, poseban VIP ulaz te ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni