Vije-sti

Nova snaga domaćeg indie rocka Rodeo predstavlja drugi singl

Nova snaga domaćeg indie rocka Rodeo predstavlja drugi singl

Nova snaga domaćeg indie rocka, peteročlani bend Rodeo, predstavlja drugi singl „No Cigar” posvećen svima kojima je u ludilu koje nas okružuje jedino preostalo sanjariti. Drugi singl ostaje na tragu „Imperatora”, ali ovog puta samouvjereni glas isprepliće se sa sanjivom trubom i grooveastim dionicama nenametljivo pohranjujući glavnu temu pjesme u uho slušatelja na nekoliko dana.

„No Cigar” pomalo teatralno osvještava, propitkuje i na kraju dovodi do spoznaje, a sve to kroz glazbeni igrokaz melodije i vokala i metaforičnu video priču u kojoj slobodu dobivaju oni koji su se nekad usudili sanjariti drugačije.

S kraljevskih postolja sad dvorske lude zabavljaju ljude, a one uhvaćene s ukočenim rukama, kada žarka svjetla ispišu 'applause', šalje se daleko od društvene zabave - jer zabava je samo za 'normalne'. Pjesma No cigar je za sve umove zarobljene u vlastitim iluzijama i one osuđene zbog sanjarenja. – objašnjava RODEO.

Singl i miks snimljeni su u studiju Pod.room Dražena Gavrilovića, snimanje vokala i master potpisuje Pavle Miholjević. Videospot i scenarij za isti djelo su Dinka Šimca (Beyond Pines Film).

RODEO su Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon).

Singl „No Cigar” dostupan je putem YouTube kanala benda te na svim streaming servisima:
YouTube: http://bit.ly/nocigar_yt
Deezer: http://bit.ly/nocigar_dz
Spotify:
Tidal: http://bit.ly/nocigar_td
iTunes: http://bit.ly/nocigar_it

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni