Vije-sti

Nova pjesma i video za Florence + the Machine, povodom Record Store Day-a

Nova pjesma i video za Florence + the Machine, povodom Record Store Day-a

Bez ikakve najave, Florence Welch nas je zajedno sa svojim mašinama ugodno iznenadila objavom nove pjesme – «Sky Full Of Song»! Nova je pjesma predstavljena povodom skorašnjeg Record Store Day-a, 21. travnja, te će biti objavljena kao 7'' vinil.

Dok čekamo vinilno izdanje, pjesma je već dostupna u digitalnom obliku – u Hrvatskoj putem Deezera i Google Playa, a predstavljen je i prateći videospot, redatelja A.G. Rojasa:

«Ova je pjesma 'pala s neba', u svojoj potpunoj formi» otkriva Florence o novom materijalu i nastavlja «Ponekad kada često nastupate, poletite toliko visoko i postane teško vratiti se na tlo. Beskonačno jurite gore dolje, i samo želite da vas netko spusti na zemlju i dovede natrag k sebi. To je nevjerojatan, gotovo nebeski, ali istovremeno vrlo usamljeni osjećaj.»

Record Store Day vinilno izdanje «Sky Full Of Song» će uz naslovnu pjesmu sadržavati i snimku «New York poem (For Polly)», pjesmu uzete iz knjige «Useless Magic»; kolekcije stihova, naslovnica i poezije Florence Welch, što će ujedno biti i njena prva knjiga.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni