Vije-sti

Nola u lipnju u SAX!-u

Nola u lipnju u SAX!-u

Prije više od dvije godine, Nola je u Sax-u povodom Valentinova održala koncert u sklopu turneje pod nazivom "Nola Piano – 20 godina ljubavi".

Ljubav koja je i danas njihov pokretač kako poslovno tako i privatno, osjećala se i tada, kada su akustično izveli neke od svojih velikih uspješnica. Sljedeći četvrtak, 11. lipnja, Nola se u punom sastavu vraća u Sax, kada će počastiti svoju vjernu publiku novim pjesmama kojima najavljuje novi album.

Jednu od njih predstavili su početkom proljeća i doslovno oduševili radijske urednike diljem zemlje. Pjesma "Drukčije" koja je nedavno dobila i svoje video izdanje, mali je odmak od njihove uobičajene direktne ljubavne tematike s jasnim slikama ljubavi, ali je izvrsna uvertira u koncert koji nam spremaju.

Sljedeći četvrtak, 11. lipnja, Nola se u punom sastavu vraća u Sax, kada će počastiti svoju vjernu publiku novim pjesmama kojima najavljuje novi album.

Pripreme za koncert su u punom jeku, a što nas sve očekuje u Saxu rekli su Gabi i Marijan:

"Radujemo se zagrebačkom koncertu u Sax-u i jedva čekamo svirati u punom sastavu. Dođite bit će Drukčije!"

Na širokom glazbenom repertoaru u Sax-u, naći će se neke novije Noline pjesme, ali i legendarni hitovi poput "Dio tebe" ili "Iznad oblaka".

Ne propustite prekrasan koncert, najljepšu ljubavnu priču dvoje ljudi koji se vole već više od 20 godina, čije su pjesme mnogim parovima postali ljubavni zavjeti.

U SAX-u će nastupati 11. lipnja s početkom u 21 sat, a ulaznice možete kupiti po cijeni od 40 kuna u pretprodaji ili 50 kuna na dan koncerta.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni