Vije-sti

NLV objavili emotivni spot i singl

NLV objavili emotivni spot i singl "Look Around You"

Pulski NLV objavljuju novi singl "Look Around You" s hvaljenog albuma prvijenca koji se našao u samom vrhu top lista za 2016. godinu. Emotivni singl prati i energični spot sniman u samo jednom kadru, što još više pojačava samu emociju pjesme.

"Snimanje ovog spota bilo je vrlo intenzivno. Došli smo na set s idejom koju želimo pokušati realizirati. Međutim, kada je sve započelo ponijela nas je neka druga struja. Ovaj "one take" bio je taj jedan neponovljivi trenutak koji nas je sve iznenadio. Nadamo se da ćemo našim slušateljima i u Tvornici uspjeti prenijeti emociju na ovoj razini. Tko zna, možda se i tamo sami iznenadimo kada sve krene", rekla je pjevačica benda, Nikol Ćaćić.

Spot je režirao Toni Juričić, a asistirala mu je Ivana Kujundžić.

Cijela priča benda NLV krenula je 2013. godine, a prvi EP objavili su godinu kasnije. Iako su krenuli kao tročlani bend, trenutačno djeluju u postavi: Nikol Ćaćić, Luka Šipetić, Vedran Grubić, Roni Nikolić i Silvio Bočić. Album prvijenac NLV su objavili u studenom 2016. godine, a od izlaska do danas album je pokupio samo riječi hvale od strane publike i kritike.
"Iako na prvu ruku “NLV” zvuči jednostavno, svakim novim slušanjem otkrivat ćete sloj za slojem kompleksnih nota, zvukova, vokala, instrumenata sve odlično ukomponiranih i vrhunski isproduciranih." - recenzija albuma na Sound Reportu.

Koncertna promocija albuma je 20. siječnja u zagrebačkoj Tvornici kulture, a karte možete nabaviti u pretprodaji. Ulaznice u pretprodaji iznose 20 kuna, a na dan koncerta 30 kuna.
Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
www.entrio.hr
Aquarius CD shop - Branimir centar, Kneza Branimira 29, Zagreb
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb
Atlas, Teslina 7, Zagreb
Atlas Westin, Izidora Kršnjavoga 1, Zagreb
Atlas Zrinjevac, Zrinjevac 17, Zagreb
Croatia Records, Bogovićeva ulica 5, Zagreb
Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Pločnik, Međimurska ulica 21, Zagreb
Printaonica kod Bijelog čarobnjaka, Ilica 76, Zagreb
Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni