Vije-sti

"Nije isto" - Novi singl i spot sjajnih Cubiesa

“Nije Isto” novi je singl producentskog dua Cubies, kojeg ovoga puta izvode u duetu. Nakon što je pjesma tjednima usješno plovila domaćim radijskim eterom, Cubies predstavljaju i spot za singl.

JJ i Zima pjevaju o svađi i nerazumijevanju između dvoje ljudi, a time se nastavljaju na prošla tri singla, kojima su započeli priču o ljubavnom trokutu. Pjesma je trebala biti pjevana samo iz ženske perspektive, ali na prijedlog producenta Srđana Sekulovića Skansija, napravili su duet. Glazbu, tekst i aranžman potpisuju Cubies, dok je za koprodukciju, miks i mastering zaslužan Srđan Sekulović Skansi. Režiju za spot radio je Igor Dropuljić, a kostimografiju i šminku Kristina Krstičević. Spot su snimali u zagrebačkom klubu AKC Medika.
"Spot je dijalog brata i sestre, iako ovaj put u svađi i naizgled nerazumijevanju, oko jedne stvari se na kraju uvijek slože, a to je glazba koju skupa stvaraju i žive. S fokusom na svirku, ideji je uvelike doprinijela Kristina Krstičević koja ih je kroz  kostimografiju i rekvizitu uskladila prema prostoru i prikazala kako djeluju kao jedno. Tu je i još nešto zajedničko, a to je njihov pas Ben, koji najbolje zna kako stati na kraj toj prepirci", rekao je režiser o videu.

Cubies su inače JJ i Zima, brat i sestra koji glazbu obožavaju i žive. Publika ih uživo može poslušati na skorašnjem Pine festu koji se u Samoboru održava 14. i 15. lipnja ove godine.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni