Vije-sti

Nered i Stoka spremaju druženje u Dirty Old Shopu

Nered i Stoka spremaju druženje u Dirty Old Shopu

Pet dana prije velikog povratničkog koncerta u Domu sportova, institucija stare rap škole Nered i Stoka stižu na druženje s fanovima u zagrebački Dirty Old Shop u ponedjeljak, 1. listopada u 18 sati.

Ponovni susret na pozornici dogodio im se proljetos na Stokinoj proslavi 20 godina karijere kada su eksplozivnim kraćim setom demonstrirali zavidnu formu. Veliki koncert 6. listopada u Domu sportova kruna je njihove karijere koja dolazi u vremenu ponovne prevlasti i prave renesanse hrvatskog hip hopa.

Druženje u Dirty Old Shopu od 18 sati specijalna je prigoda za kupnju koncertnih ulaznica po povoljnijoj cijeni od 75 kn (umjesto regularnih 85 kn), a u ponudi će biti i Nered & Stoka majica za 100 kn te potpisani plakat za uspomenu po simboličnih 10 kn. Do 20 sati u opuštenoj atmosferi fanovi će također moći popričati i ufotkati se s Neredom i Stokom kojima ovo druženje predstavlja savršeno zagrijavanje za ono što slijedi.

 „Noć hrvatskog hip hopa“, kako su ga sami prozvali, okupit će uistinu aktere iz doba rađanja žanra u Hrvatskoj – u goste stižu velikani Target i General Woo (Tram 11) te majstori rima Bizzo i Baby Dooks (Bolesna braća). Diva Josipa Lisac uz Stoku će po prvi put uživo izvesti megahit „Ritam grada“, a Neredu će se kao gosti pojaviti i Zaprešić Boys s kojima je, između ostalih, snimio jaku navijačku himnu „Srce vatreno“. Veliki koncert nesumnjivo je događaj sezone za ne propustiti.

Ulaznice se regularno mogu kupiti po cijeni od 85 kn u pretprodaji na Entrio.hr, u Dirty Old Shopu i glazbenoj knjižari Rockmark, dok će na dan koštati 100 kn. Koncert organizira Dostava Zvuka.

Facebook event: facebook.com/events/1665892743489210

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni