Vije-sti

Neno Belan & Fiumens  sviraju pjesme grupe Đavoli

Neno Belan & Fiumens sviraju pjesme grupe Đavoli

Neno Belan, najveći romantičar na domaćoj pop/rock sceni, autor nekih od najljepših pjesama i jedan od najcijenjenijih glazbenika na ovim prostorima, poziva Vas na emotivno glazbeno putovanje u bolju prošlost. Putovanje naslovljeno, poput njegove pjesme, "Pričaj mi o ljubavi”.

Za takvu priču nema bolje od njegove glazbe koju je stvarao s danas grupom “Đavoli" koju će nam u četvrtak 29. rujna odsvirati  "Neno Belan & Fiumens” uz pojačanje sa saxofonistom Jakšom Kriletićem-Jordesom.

Najavljeni koncert u Vintageu ujedno je i koncertna promocija dvostrukog izdanja Đavoli '"Live in Studio M & bonus: Kulušić Live". Izdanje koje će objaviti Croatia Records, iznijet će na vidjelo neke do sada neobjavljene live snimke grupe. Stoga, u četvrtak 29. rujna svi putevi vode u Savsku 160 gdje ćemo stajati na kantunu (šanka) i pričati o ljubavi, Bambini, Luciji, o tome kako ona nema nikoga, da li je kasno za nas i dugom toplom ljetu što uskoro će ostati iza nas.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 90 kn potražite u Vintage Industrialu, Kavezu (Savska 160)  te u Dirty Old shop (Tratinska 18). Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 110 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni