Vije-sti

Navarro -

Navarro - "Tonemo"

U iščekivanju albuma prvijenca, zagrebački rock bend Navarro predstavlja novi singl "Tonemo".

Njime se približavaju punk rock zvuku, a simboličnim nazivom pjesme žele dočarati situaciju u kojoj se svi trenutno nalazimo.

Autor glazbe i teksta je Martin Žunec, uz njega, za aranžman su zaslužni Nikola Rimac i Ivan Petričušić, a produkciju potpisuje Martin Žunec.

"Već svojim nazivom pjesma puno govori - proizašla je iz razmišljanja o sredini u kojoj svi živimo i problemima koji bi trebali biti lako rješivi, ali nažalost nisu. Nemamo običaj pričati o političkim temama, ali ovaj smo ih se put dotakli. To ne znači da imamo političkih ambicija, samo želimo da stvari budu bolje. Ovaj energičan singl direktno ukazuje na agoniju beznađa, izgubljenosti i inertnosti te služi kao opomena za krivi put kojim smo krenuli.",  izjavio je Martin Žunec.

Navarro je mlado ime na domaćoj rock sceni, a radi se o tročlanom Zagrebačkom bendu. Mogu se pohvaliti prvim mjestom na demo festivalu u Velikoj Gorici te ulasku u finale Jelen Demofesta u Banja Luci ove godine.

Sami produciraju i miksaju vlastite stvari, a time i određuju smjer kojim njihova glazba ide. Izdali su nekoliko singlova za Dallas Records te dovršavaju album prvijenac koji će izaći uskoro.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni