Vije-sti

Natali Dizdar večeras na slavlju Vintage Industrial Bara – prisjetila se najboljih trenutaka u ovom klubu

Natali Dizdar večeras na slavlju Vintage Industrial Bara – prisjetila se najboljih trenutaka u ovom klubu

Vintage Industrial Bar slavi sedmi rođendan. Rođendansko slavlje krenulo je sinoć, a nastavlja se danas koncertom Natali Dizdar, sutrašnjim koncertom Six Packa, a završava u subotu uz veliki Kozmodisko tulum. Natali se tom prilikom prisjetila najboljih koncerata koje je gledala na pozornici ovog omiljenog zagrebačkog kluba.

Najprije bih izdvojila koncert grupe Mayales – bila je to odlična svirka, zvuk, atmosfera na koncertu vrlo dreamy, hipnotičke gitare, bio je bas užitak za slušanje.

Zatim ABOP: na ABOP-u se puno pleše i zato mi je Vintage bio super prostor za taj koncert jer sam imala dovoljno mjesta za kretanje. Osim toga, dečki razvaljuju, tako da se uvijek veselim njihovom koncertu.

Uz sve to, jako sam sretna da se u istoj godini i mi vraćamo u Vintage. Koncert za Valentinovo je bio jedan od posebnijih, tako da se jako veselimo 12.12. i nekim novim momentima iznenađenja koji su se spontano pojavili na posljednjim svirkama. Prosinac je mjesec proslava, a rođendanski partiji su uvijek za pamćenje.

Vidimo se!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni