Vije-sti

Nakon fantastičnog zagrebačkog koncerta Mary May kreće na europski mini tour

Nakon fantastičnog zagrebačkog koncerta Mary May kreće na europski mini tour

Nakon fantastičnog prošlotjednog nastupa u Vintage Industrial Baru Mary May u srijedu započinje četverodnevnu europsku turneju.

Mary May i bend u sastavu Luka Čapeta, Borko Rupena, Marin Živković I Marko Ferlan idu na prvi europski tour koji počinje u srijedu 30. listopada i traje do nedjelje 2. studenog, te uključuje po dva koncerta u Beču i Berlinu.

U Beču sviraju u umjetničkoj galeriji Shizzle 30. listopada koja se bavi promoviranjem suvremene umjetnosti kroz organizaciju koncerata, održavanje raznih radionica, izložbi i performansa te, dan kasnije, u glazbenoj knjižari Phil, mjestu koje je izrazito izbirljivo kad se radi o glazbi koju promoviraju u svom programu. U Berlinu ih očekuju koncerti u multidisciplinarnom kulturnom centru Artistania, a dan nakon u popularnom klubu Hangar49. 

 

Svirka u zagrebačkom Vintage Industrial Baru prošlu srijedu u domaćim je glazbenim medijima ocijenjena kao jedan od koncertih događaja kompletne sezone. Koncert u Vintageu je bio magičan, mislim da nas je sve pomelo kad smo izišli na stage i vidjeli pun klub ispred nas. Pun Vintage! To nismo očekivali, valjda nas je baš zato i odnijelo na neko drugo mjesto. Publika je bila savršena, plesali su, dizali nas svojom reakcijom... Baš su bili s nama do samog kraja! Sad još samopouzdanije idemo na naš prvi tour : ) – u jednom dahu je ispričala Mary.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni