Vije-sti

Nakon 23. godine Guns N' Roses ponovno zajedno?

Nakon 23. godine Guns N' Roses ponovno zajedno?

Stigla je i službena potvrda kako će Guns N' Roses nastupiti na ovogodišnjem izdanju Coachella festivala koji je danas objavio službeni line-up, ali još uvijek je nepoznato u kojoj postavi će nastupiti. Naime još uvijek nije stigla službena potvrda kako će Slash i Duff McKagan sigurno nastupiti uz Axla Rosea.

Dok su i Duff i Slash na svojim Facebook profilima objavili klasični Guns N' Roses logo s pozadinom Coachella festivala, ostaje za zapitati se zašto na niti jednoj od služenih stranica Gunsa ili pojedinačnih izvođača nema niti jedne riječi oko postave? Moguće je da je sve ovo dio marketinškog trika kako bi se dodatnom intrigom zapalili fanovi te kako bi se dodao pritisak na pregovore oko novaca, ili pokušavaju nagovoriti ostatak starih članova da se pridruže, ali ako glasine budu službeno potvrđene narednih dana, nastup na Coachelli će biti prvi put u 23. godine da će Slash i Axl zajedno dijeliti pozornicu. Dok je i dalje velika količina fanova zbunjena oko cijele priče, određeni dio medija prenosi vijest uz dozu skeptičnosti, baš radi činjenice da menadžment benda i dalje odbija davati komentare. Axl Rose trebao je nastupiti 5. sječnja kao gost kod Jimmya Kimmela, gdje se očekivalo kako će otkriti više detalja, ali je svoje gostovanje u zadnji čas otkazao. 

Njujorški bend LCD Soundsystem također će se okupiti kako bi nastupili na Coachelli ove godine. Bend je svoj posljednji koncert zajedno održao 2011. godine u dvorani Madison Square Garden u New Yorku, a kasnije je izašao live DVD i dokumentarac o istome.

 

Filip Bušić
Filip Bušić

Osnivač portala, urednik, fotograf, novinar, - "Where words fail, music speaks."