Vije-sti

Najavljeno Antivalentinovo uz Let 3 i Psihomodo pop!

Najavljeno Antivalentinovo uz Let 3 i Psihomodo pop!

Čekali smo, čekali i dočekali! Omiljeni i najposebniji zagrebački glazbeni festival kojeg tradicionalno obilježavamo u veljači, svoje šesto izdanje održat će 21. i 22. svibnja na krovu garaže Tuškanac!

Za točno dva tjedna, u totalno promijenjenim okolnostima i izvedbi, konačno ćemo nadoknaditi izgubljeno! Dva dana zaredom, na novoj lokaciji i uz četiri benda (pro)slavit ćemo ljubav i život i glazbu! Turbulentna i neizvjesna protekla godina pokazala nam je da se sve može, doslovce preko noći, preokrenuti za 360 stupnjeva, a istovremeno potvrdila činjenicu da bez glazbe ne možemo.

Iako je ovogodišnji prigodni slogan "Ništa glazba, samo karanje!", glazba će se itekako čuti!

petak 21.05., na krov garaže Tuškanac prvi se penju ambasadori pozitivnih vibracija, naš reggae roots bend Brain Holidays, nakon kojih stage preuzimaju Psihići, a subotnju večer započinjemo uz opaku rokenrol petorku Donkey Hot i nastavljamo uz spektakl naših i vaših omiljenih Letovaca!

Vidimo se u velikom broju, da čupamo pičku novom korona soju! - poručuje Čupač #1 - Damir Martinović Mrle

Festival će se održati u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH, a u prodaju je pušteno svega 350 ulaznica dnevno.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni