Vije-sti

My Buddy Moose zatvaraju tekuću klupsku koncertnu sezonu

My Buddy Moose zatvaraju tekuću klupsku koncertnu sezonu

My Buddy Moose stižu u riječki klub Beertija.

Svoje dugogodišne prjateljstvo povezano s glazbom zaokružiti  će koncertom na kojem nas očekuje presjek karijere, ali i naznaka novog materijala koji je upravo u fazi snimanja. Koncert otvara nova glazbena "tajna" iz Žminja, Fallen Down Moon.

My Buddy Moose, od samoga početka, čine gitarist i pjevač Luka Benčić, gitarist i mandolinist Matko Botić, basist Ištvan Širola i bunjar Jasmin Đečević. Ovi indie-americana zaljubljenici iz Rijeke, okupljeni 2004., već dugi niz godina slove za jedan od najboljih “malih” bendova na ovim prostorima. Prve demo snimke nastale su u prvoj polovici 2000-ih a do sada njihov rad prati objava četiri albuma: "My Buddy Moose" (2006.), "Wonderful Feeling of Emptiness" (2010.), "Shine!Shine!Shine!" (2013.) te "IV" (2017.) 

Albume kritika hvali, a uvjerljivi i iskreni  “live” nastupi  pomažu im u  stvaranju baze vjernih fanove kako u  Hrvatskoj tako i  u okolnim zemljama. Album "IV" je dočekan hvalospjevima glazbene kritike koja ga je odmah nakon objavljivanja uvrstila u najbolja hrvatska, ali i regionalna izdanja 2017. godine. Njihove je kvaliteta prepoznata i izvan Hrvatske pa se Riječani mogu pohvaliti nastupima i suradnjama s istinskim svjetskim facama poput Howe Gelba, Marka Olsona, Chrisa Eckmana i M.Warda. My Buddy Moose su do sada svirali u klubovima i na festivalima diljem regije, a glazbena putovanja odvela su ih i do Londona i Liverpoola. 

Ograničen broj ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 40,00 kn dostupno je u Dallas music shop Rijeka i/li u ustavu Entrio, dok se na dan koncerta cijene penje na 60,00 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni