Vije-sti

My Buddy Moose vraća se u Zagreb

My Buddy Moose vraća se u Zagreb

Svirački besprijekoran i beskrajno uzbudljiv, riječki sastav My Buddy Moose vraća se u Zagreb!

Bend koji  prema riječima cijenjenog rock kritičara Aleksandra Dragaša svojom “kvalitetom popravlja krvnu sliku domaće glazbene scene” (Jutarnji list, 7/2017.), nastupit će 5. ožujka u Vintage Industrial Baru u društvu još jednog riječkog talenta, White On White.

Već prvim izdanjima “My Buddy Moose” (2006.) i “Wonderful Feeling of Emptiness” (2010.), riječki sastav je brzo privukao pažnju glazbenih znalaca, a album “Shine! Shine! Shine!“ (2013.) snimljen pod producentskom palicom legendarnog Chrisa Eckmana dodatno je zacementirao status sastava te ga je ranije spomenuti glazbeni kroničar uvrstio u svoj odabir 50 “najboljih” albuma domaće glazbe objavljenih od početka 2010. do konca 2019. godine. Nakon četiri godine kreativne pauze My Buddy Moose objavljuje album “IV” (2017.) kojim se vraćaju u centar zbivanja, a o kvaliteti ovog sastava iz Rijeke svjedoče brojni fanovi među kojima su i zvučna imena poput Howea Gelba, Marka Olsona, Chrisa Eckmana i M.Warda.

Riječani pod vodstvom pjevača i gitarista Luke Benčića besprijekorno su usviran bend koji je iskustvo skupljao na koncertima i turnejama diljem regije, a glazbena putovanja odvela su ih i do Londona i Liverpoola. Na pozornicama vladaju prekrasnim melodijama koje pariraju ponajboljim radovima kultnih americana sastava i odmjerenom vintage roots-rock estetikom koja će nesumnjivo i ovaj put očarati posjetitelje Vintage Industrial Bara.

Koncert je najavljen za četvrtak, 5. ožujka u 21:30, a karte u pretprodaji po cijeni od 50kn možete pronaći online putem Entrio sustava, dok će na dan koncerta biti dostupne na ulazu u klub po cijeni od 65kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni