Vije-sti

Mortal Kombat najavio koncert u Boogaloou

Mortal Kombat najavio koncert u Boogaloou

Bijesna metal punk mašina Mortal Kombat iz Beograda stiže 23. travnja u zagrebački klub Boogaloo na svoj najveći samostalni koncert u Hrvatskoj, a kao predizvođač će nastupiti domaći elektronični akt Pater Papula. Na sceni već više od desetljeća, uz hordu fanova diljem regije, Mortal Kombat tvrdim zvukom i direktnim tekstovima na satiričan način iznosi oštru kritiku modernog društva.

Odrastajući na tvrdoj underground glazbi devedesetih, zbog deficita domaćih bendova u tom žanru, 2009. su oformili bend kojeg su i sami željeli biti slušatelji. Već prve pjesme zakotrljale su im zavidnu brojku pogleda na YouTubeu i od tada su korak po korak, po svojim pravilima, disciplinirano i oslanjajući se samo na vlastitu intuiciju, gradili svoj put prema vrhu alternativne scene.

U deset godina postojanja objavili su četiri studijska albuma i jedan uživo. Posljednji album „Decenija”, riječima benda, je žanrovski jako šaren i šizofren, od brzih metal rifova do rokenrol balada. Uz dosad najkvalitetniju produkciju, album je i pomicanje prema ozbiljnijoj tematici, uz blagi odmak od humora u odnosu na ranija izdanja. Dostupan je za besplatan download na službenoj stranici benda.

Ulaznice i važna napomena

Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 50 kuna mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i putem Entrio sustava. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 70 kuna.

Sve kupljene ulaznice za koncert koji se trebao održati 28.03.2020. vrijede i za ovaj koncert. Za ulaz na koncert neće biti potrebne nikakve potvrde.

FB event: facebook.com/events/257275216496601/
Koncert organizira Dostava Zvuka.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni