Vije-sti

Mladi kantautor Roko Vušković otvorio dušu o bivšoj ljubavi u pjesmi „Još jednom“

Mladi kantautor Roko Vušković otvorio dušu o bivšoj ljubavi u pjesmi „Još jednom“

Nakon što se prošle godine predstavio publici prvim singlom „Tvoj je trag u meni“, samoborski kantautor i multi-instrumentalist Roko Vušković, nastavio je svoj glazbeni poziv i objavio novi singl „Još jednom“.

Za potrebe ove pjesme ostvario je suradnju s cijenjenim producentom Predragom Martinjakom Peggyjem, te su zajedno radili na glazbi i tekstu, dok je Peggy napravio i aranžman. Nije to jedina suradnja koja se može čuti u pjesmi jer se Roku pridružio i jedan od najboljih hrvatskih blues glazbenika svjetskoga glasa, Tomislav Goluban, koji je odsvirao dionice na usnoj harmonici.

Pridružio mu se i na snimanju videospota u Samoborskom muzeju kojeg je režirala i montirala ekipa „izoom produkcije“. U spotu se pojavljuje jedna od najperspektivnijih mladih glumica Kim Končar, koja glumi u predstavi „6 likova traži autora“ u kazalištu Kerempuh.

„Snimanje je prošlo odlično, prostor Samoborskog muzeja je bio pravi odabir za ovaj spot i uživali smo u svakom trenutku boravka i snimanja. Hvala Kim za sudjelovanje u spotu, te Tomislavu koji je cijeloj pjesmi dao jedan poseban touch“, kaže Roko koji je u ovoj pjesmi otvorio dušu o bivšoj ljubav.

Inače, Roko je visokoškolovani vokalist i magistar saksofona, završio je Muzičku akademiju u Zagrebu te osim spomenutog svira još četiri instrumenta, gitaru, klavir, bas gitaru i bubnjeve. Svakako je njegov talent za glazbu neosporiv te je ovim singlom podigao letvicu za nekoliko mjesta više.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni