Vije-sti

Mile Kekin ponovno u Vintage Industrial Baru

Mile Kekin ponovno u Vintage Industrial Baru

Nakon prošlogodišnje promocije albuma "Kuća bez krova", Mile Kekin s bendom se vraća u Vintage Industrial Bar.

U četvrtak, 9. travnja, uz sve nove hit stvari "Reno 4",  "Atlas", "Takav par", "Atlantida" i "Samo moja", saznajte sprema li i nešto novo. 

Ljude zbunjuje kad skačeš iz jedne fioke u drugu, ali svaki čovjek, pa i mi muzikanti, ima potrebu da izađe iz ustaljenih šema. Osim toga u bendu se radi uvijek o kompromisu ukusa a ovdje je sve bilo po mome. Na „Kući bez krova“ sam jako pazio da budem dosljedan prvobitnoj ideji da napravim američki široki album ulice i naravno da zvuči drugačije od Hladnog piva, inače ne bi imao smisla. Tematski i lirski je drugačiji, manje je bijesan i pjesme su više nekako pomirljivo-ljubavnog karaktera nego hladnopivovske - kaže Mile.

Iako je bend nazvao svojim imenom, uz njega sviraju Danko Krznarić na gitari, sintu, klaviru i Hammondu, Marko Bregant na steel gitari, Andrija Lazo na harmonici, Matko Gaće za bubnjevima i Neven Jurić za bas gitarom.

Ulaznice za koncertu u Vintageu iznose 40 kn u pretprodaji, odnosno 90 kn na dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Grif & VIB (Savska 160) te online putem Entrio sustava.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni