Vije-sti

Metallica fanovima na Facebooku poklanja live stream posebnog koncerta

Metallica fanovima na Facebooku poklanja live stream posebnog koncerta

Megapopularna Metallica jučer je objavila vijest kako će putem live stream videa na Facebooku 9. svibnja svim fanovima predstaviti poseban live koncert probe uoči koncerta u američkom gradu Baltimore, gdje dan kasnije otvaraju sjevenroamerički dio svijetske turneje

Poseban event naziva "Now That We’re Live," sastojati će se od četiri pjesme koje će bend u potpunosti odsvirati, a jedna od pjesama biti će i aktualni singl "Now That We're Dead".  Na taj način Metallica će fanovima omogućiti poseban uvid u revolucionarnu produkciju koja će ih pratiti na "Worldwired" turneji. Sam koncert održati će se u 21 sat po američkom vremenu, što znači da će u hrvatskoj fanovi to gledati u četvrtak, 10. svibnja u 3 sata ujutro.

Metallica je u studenom prošle godine objavila svoj aktualni studijski album "Hardwired...To Self Destruct", koji će i promovirati na turneji. Album je pokupio brojne hvale sa strane kritike, a fanovi benda ga hvale radi povratka surovom zvuku kojim je Metallica osvojila svijet. Europski dio turneje startat će u listopadu ove godine, a nama najbliži koncerti održati će se 31.ožujka 2018. u Beču i 5. travnja 2018. u Budimpešti.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni