Vije-sti

Manntra s predstojećim albumom osvaja svjetsko tržište

Manntra s predstojećim albumom osvaja svjetsko tržište

Novi album Manntre, čiji je izlazak predviđen za ovo ljeto, bit će objavljen u suradnji Menarta i njemačke diskografske kući Bleeding Nose Records!

Na ovaj način hrvatski industrial folk metalci dodatno će se približiti publici na globalnom tržištu, a posebno Nijemcima čiju su naklonost dobili prošle godine nastupajući zajedno s velikanima tamošnje metal scene – bendom In Extremo.

"Veseli nas suradnja s ovako velikim svjetskim labelom. Također, nismo morali raditi nikakve kompromise oko jezika. I dalje pjevamo na hrvatskom, ali sada za strano tržište, što je prava rijetkost za jedan domaći bend. Ipak ispada da jezik nije prepreka kad je glazba u pitanju", kaže Marko Matijević Sekul, frontmen benda i dodaje kako je Manntra na novom albumu pripremila nekoliko iznenađenja i gostovanja.

"Više od pola albuma nam je bilo ukradeno zbog provale u studiju te smo puno toga morali ponovno snimiti, a neke pjesme ponovno napisati iz pamćenja, no to nam je dalo jednu novu dimenziju i priliku da ispravimo neke stvari i dovedemo ih na razinu s kojom smo u potpunosti zadovoljni", dodaje Marko.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni