Vije-sti

Mangroove predstavljaju novi album

Mangroove predstavljaju novi album "Sami"

Novi studijski album zagrebačkog sastava Mangroove naslovljen "Sami" ovog je tjedna ekskluzivno dostupan za preslušavanje na glazbenoj platformi Deezer. Album "Sami" u fizičku prodaju bit će pušten početkom studenog 2015. godine.

Zapaženim, aktualnim singlom "Pokušaj" (feat. Dado Topić & Igor Geržina), Mangroove su najavili izlazak albuma "Sami" čiju produkciju potpisuje Zvonimir Dusper Dus, a koji je objavljen pod okriljem izdavačke kuće Dancing Bear. Uz nježan i radiofoničan "Pokušaj", album nosi sveukupno 11 pjesama koje uključuju i prethodne singlove "Ljubavna", "Nije da me ne voliš" i "Sami". Album će u fizičku prodaju biti pušten početkom studenog, ali već ovoga tjedna korisnici Deezera mogu ga ekskluzivno preslušati u cijelosti.

Treći po redu album u karijeri Mangroovea, do sada bilježi najviše gostovanja, a posebno valja istaknuti ona Dade Topića, Tedija Spalata, Nikole Marjanovića, saksofonista Igora Geržine, Vojkana Jocića, Viktora Lipića i Ane Veverec.  

Osim autorskih pjesama, Mangroove su na album uvrstili i dvije obrade – "Human Nature" Michaela Jacksona te Gibonnijeva "Vesla na vodi"

O novom izdanju Mangroovea, talentirana autorica, pjevačica i frontmenica benda Željka Veverec kaže: "Album je intimniji nego prošli, nekako je prepun nade i pozitivne energije. Toni bi dodao da smo izašli iz mračnog doba i krenuli prema svjetlu."

Naslovnica albuma "Sami" autorsko je djelo klavijaturista i autora Tonija Starešinića (Chui, Mangroove), na što je Mangroove posebno ponosan.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni