Vije-sti

Lovely Quinces u studenom nastupa u Tvornici kulture

Lovely Quinces u studenom nastupa u Tvornici kulture

[caption id="attachment_2143" align="aligncenter" width="547"]Lovely Quinces © Julien Duval Lovely Quinces © Julien Duval[/caption]

Točno godinu dana nakon svog posljednjeg samostalnog koncerta u Zagrebu, Lovely Quinces (a.k.a. Dunja Ercegović) vraća se u Tvornicu kulture 22. studenog zaokružiti još jednu izuzetno uspješnu godinu i predstaviti nove materijale.

Posljednji put je Dunja u Zagrebu samostalno nastupila na rasprodanom koncertu u Malom pogonu Tvornice kulture u studenom prošle godine i predstavila tada svježe objavljeni EP "No Room For Us", a sada će po prvi puta samostalno u Velikom pogonu podsjetiti na starije materijale i premijerno izvesti nove pjesme koje će se naći na izdanju najavljenom za početak iduće godine.

Od prošlog nastupa u Tvornici puno se toga dogodilo u karijeri Dunje Ercegović. Najavni EP završio je na vrhu velike većine top lista najboljih izdanja 2013. godine, nastupila je na SXSW u Texasu i održala kratku kanadsku turneju, pojavila se na naslovnici hrvatskog izdanja časopisa Rolling Stone, a pred sobom ima i ljeto s velikim brojem nastupa po regiji.

Novi singl, koji najavljuje iduće izdanje Lovely Quinces, u eteru će se pojaviti u listopadu ove godine, a pratiti će ga i video spot.


Do koncerta u Tvornici kulture, Lovely Quinces će nastupiti u sljedećim gradovima:

25.07. Šibenik – Regius Festival 26.07. Kotor – Sea Rock Festival 01.08. Velenje – Poletne kulturne prireditve 02.08. Orahovica – Ferragosto Jam 12.08. Zadar - Forum 03.10. Bratislava – Waves Festival


Ulaznice za koncert u Tvornici kulture u prodaji su po cijeni od 25 kn, dok će na dan koncerta ulaznica iznositi 35 kn. Kupiti se mogu u sustavu Entrio.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni