Vije-sti

Lovely Quinces & Jonathan u Koprivnici i Čakovcu

Lovely Quinces & Jonathan u Koprivnici i Čakovcu

Sjajan dupli koncert s bendom Jonathan i Lovely Quinces označit će vikend na sjeveru, i to 10. lipnja u Koprivnici u FUNK-u, te 11. lipnja u Čakovcu u dvorištu pivovare Lepi dečki.

Jedan od najznačajnijih regionalnih bendova nove generacije, riječka grupa Jonathan, probili su se i među koncertno najjače bendove regije. To su potvrdili i nastupima u većini najvažnijih klubova i festivala, svirkama uz divove kao što su Editors i Killers, ali i dugačkom američkom klupskom turnejom započetom na SXSW-u. Titulu jednog od najboljih live bendova zacementirali su i nedavnom “Rock&Off” nagradom za najboljeg koncertnog izvođača prošle godine. Bend je objavio novi singl “Have It All” koji je, uz već ranije objavljen “Falling”, najava novog albuma zakazanog za kraj godine.

Pridružuje im se Dunja Ercegović koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, a bit će ovo rijetka prilika čuti njen solo akustični set. Izrazito talentirana kantautorica, koja je od samog početka visoko iskočila sa svojim osebujnim, drskim i duboko emotivnim stilom, iza sebe kao Lovely Quinces ima dva EP izdanja i gomilu singlova, te mnogobroje turneje po Europi i SADu. Dunja ujedno djeluje i pod imenom Bad Daughter, njen debi album “Let Me Panic” izglasan je za album 2021. i dobila je Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Solo nastupi u Koprivnici i Čakovcu bit će izuzetno rijetka prilika čuti što radi između Bad Daughter i Lovely Quinces band projekata.

Cijena ulaznica za Koprivnicu iznosi 45 kn u pretprodaji, 60 kn na dan, a pronaći se mogu u sustavu Eventim. Ulaznice za Open Air koncert u Čakovcu iznose 50 kn u pretprodaji, 70 kn na dan, kupiti se mogu u sustavu Eventim.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni