Vije-sti

Lollobrigida predstavila novi spot i singl

Lollobrigida predstavila novi spot i singl "Tvoja"

Bend Lollobrigida ima novu pjesmu, zove se "Tvoja" i, sudeći po mnogima, najromantičnija je pjesma benda do sada. Produkciju su dali u ruke Juri Ferini i Pavlu Miholjeviću, dvojcu s kojim dijele ljubav prema synth popu te indie aranžmanima i produkciji.

"Dvoje zaljubljenih odluče napustiti vanjski svijet u kojem vlada "ledeno doba" bezosjećajnosti i nerazumijevanja te toplinu traže u svom mikrokozmosu, samo njih dvoje, do starosti." - ukratko su prenijeli suštinu pjesme članovi benda.

"U spotu glumi predivna starija balerina Marija Janković, gospođa koja nevjerojatno zrači elegancijom i toplinom. Gđu Mariju smo stavili u zagrljaj "svoje ljubavi", markantnog starijeg gospodina koji je inače predsjednik kućnog savjeta u mojoj zgradi.", objasnila je Ida Prester, pjevačica benda, ujedno i autorica pjesme.

"U spotu smo željeli prikazati atmosferu hermetičnosti vječne ljubavi iz pjesme, odnos dvoje ljudi kojem ništa drugo ne treba osim oni jedno drugoga, do kraja. Tema starosti nas dugo zaokuplja. Starost najčešće mrzimo, bojimo je se, stare ljude ne primjećujemo, u društvu su posve nevidljivi. Zato u spotu gledamo na starost iz drugog kuta - divne, senzualne, zaljubljene starije ljude koji uživaju u svakom trenutku koji im je preostao. Spot je vrhunski napravila naša uigrana ekipa - Marcella, Damjan i Marko, ovo nam je već četvrta suradnja.", ispričala je Ida. 

Režiju za videospot "Tvoja" potpisuje splitska redateljica Marcella Zanki, za direktora fotografije odabran je Damjan Radovanović, dok je za kostime bio zadužen Marko Čerketa. Montaža videa je povjerena Hrvoslavi Brkušić, a kao glumci u spotu se pojavljuju Marija Janković i Danilo Medenica.

Uz glazbeni spot, Marcella Zanki je od istog materijala napravila 10-ominutni film, "Oda Mladosti", o prolaznosti, starosti, ljubavi, o ženi koja je "otplesala" svoj život. Dosad se prikazivao na samostalnim izložbama njenih radova.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni