Vije-sti

Lili Gee predstavlja zavodljivi singl

Lili Gee predstavlja zavodljivi singl "Android"

Riječ je o pravoj plesno-energetskoj bombi, na tragu najboljih electro-rock hitova 80-ih godina te spoju retro glazbe i najmodernijih svjetskih trendova.

Sve to prate zavodljiv i pomalo erotičan tekst, intrigantan videospot te vrhunska glazbena produkcija. Singl "Android" je i poigravanje s bliskom budućnosti, u kojoj  ćemo potrebu za bliskošću možda upražnjavati i na način koji je opisan u ovoj pjesmi ("Budi moj Android, ja ću te dirati i resetirati da budeš samo moj.").

Autor glazbe je Miroslav Odak, tekst je napisala Lidija Graovac, aranžman su napravili Jurica Bura i Miroslav Odak, redatelj videospota je Leon Rizmaul, glazbeni producent Jurica Bura, a za likovno oblikovanje je zaslužna Irena Trifunović. Singl "Android" najavljuje istoimeni EP, koji će uskoro biti objavljen digitalno i u vinilnom obliku, a sadrži četiri pjeme. Promocija EP-a "Android" će se održati u četvrtak, 20. veljače u zagrebačkom klubu "Pločnik", a tom će prigodom posjetitelji moćo kupiti vinil po promotivnoj cijeni. Koncert počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni