Vije-sti

Leandro da Silva - zvijezda Sea Star festivala ima novi zavodljivi ljetni hit

Leandro da Silva - zvijezda Sea Star festivala ima novi zavodljivi ljetni hit

Talentirani brazilski DJ i producent s talijanskom adresom te jedan od izvođača Sea Star Festivala, Leandro Da Silva, izbacio je još jedan u nizu svojih pobjedničkih remikseva.

David Guetta i Sia ponovno su udružena dobitna kombinacija u pjesmi „Flames“ koja je sada, mjesec dana nakon izlaska, dospjela u ruke ovog house čarobnjaka u usponu. Pitki pop hit Leandro je pretvorio u pravi ljetni banger koji će ove sezone odjekivati s velikih pozornica brojnih festivala, a premijerno će ga čuti upravo publika Sea Stara idućeg tjedna u Umagu.

 

 

Leandro Da Silva u Italiji je megazvijezda te je prošlog mjeseca na talijanskim Dance Music Awards osvojio nagradu za Najboljeg House DJ producenta 2017. godine. Njegova sjajna tri singla „Samba de Janeiro“, „Yemanjà“ i „So Crazy“ našla su se na svjetskoj bazi 1001tracklist među Top 100 traka koje su se najviše vrtjele na pultovima svjetskih DJ zvijezdi, među kojima se ističu impresivna imena kao što su David Guetta, Oliver Heldens i Robin Schulz. Spomenuti „Samba de Janeiro“ njegova je globalno uspješna interpretacija istoimenog legendarnog plesnog hita kojim je za samo 10 dana uspio doseći pola milijuna streamova te se našao među Top 50 najprodavanijih u Švicarskoj, Švedskoj, Italiji, Japanu, Norveškoj, Belgiji, Nizozemskoj i Australiji. Na Sea Star Festival, na kojem će nastupiti u subotu 26. svibnja na Jagermeister Beach Groove stageu stiže u pravom trenutku, naoružan vatrenim numerama rezerviranim za vrući plesni set pod vedrim nebom.

 

 

Sea Star Festival održava se od 24. do 27. svibnja u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu. U dva centralna dana, petak i subotu, deseci tisuća mladih iz cijelog svijeta zabavljat će se na Addiko Tesla Stageu, Nautilus Areni i ostalim pozornicama uz neka od vodećih svjetskih i regionalnih imena kao što su Robin Schulz, Hurts, Paul van Dyk, Dimitri Vegas & Like Mike, Ofenbach, Tram 11, Edo Maajka, Krankšvester, Nipplepeople, Krešo Bengalka, Boris Štok, Detour, Senidah feat AMN, Dječaci i Sajsi MC, techno virtuozi Luke Slater, Francois X, Tommy Four Seven, Toxic, Ivan Komlinović, Ian F. i DJ Jock te sjajna DJ reprezentacija u kojoj igraju Filatov & Karas, MATTN, VRH, Tekitoka, Lutemania, kao i Sin, Kiki Belluci i duo Jeulz X Hubris koji će nastupiti na Silent Octopus stageu i izvođači iz Exotic Lagune koje predvode MC Choma, DJ Tender, DJ Sesha, Samba Show & Tito. Welcome party u četvrtak 24. svibnja održat će se na tri pozornice - Silent Octopus, Exotic Laguna i Jagermeister Beach Groove, dok će se Closing party dogoditi u nedjeljno jutro kao nastavak subotnjeg programa, a nastupiti će Dejan Milićević, After Affair, Aney F i AM:FM.

 

FESTIVALSKE ULAZNICE PO 279 KN SAMO DO 18. SVIBNJA

Aktualna cijena festivalskih ulaznica od svega 279 kn na snazi će biti najkasnije do ponoći s 18. na 19. svibnja ili ranije, ako isteknu osigurane zalihe. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima te online u sustavima Ticket Shop i Entrio. Osim festivalskih ulaznica u ponudi su dnevne ulaznice od 169 kn za petak i 179 kn za subotu te VIP Gold ulaznica od 749 kn, a njihove cijene ostaju nepromjenjene.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni