Vije-sti

Lana Del Rey predstavlja svoj dugo očekivani, deveti po redu studijski album

Lana Del Rey predstavlja svoj dugo očekivani, deveti po redu studijski album

Nakon predstavljanja singlova „Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd“, „A&W“ i „The Grants“, Lana Del Rey otkriva dugoiščekivano studijsko izdanje naslovljeno „Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd”.

Album je od danas (24. ožujka 2023.) dostupan na svim glazbenim platformama: https://lanadelrey.lnk.to/oceanblvd

Produkciju ovog izdanja osim Lane potpisuju Jack Antonoff, Drew Erickson, Zach Daves i Benji. Među 16 pjesama na albumu, našle su se i suradnje s velikim glazbenim imenima kao što su: Jon Batiste, Bleachers, Father John Misty, Judah Smith, Tommy Genesis i SYML.

U međuvremenu, aktualno i iznimno hvaljeno studijsko izdanje Lane Del Rey „Blue Banisters“ (koje je stiglo na krilima albuma „Chemtrails Over The Country Club“) i dalje osvaja slušatelje diljem svijeta. Zanimljivo je da su oba izdanja objavljena u 2021. te su se našla među najprodavanijim albumima godine što je Lani Del Rey osiguralo titulu glazbenice s najbrže rastućom prodajom posljednjeg stoljeća. Lana je u 2022. predstavila singl „Watercolor Eyes”, pjesmu snimljenu za poznatu Netflixovu seriju „Euphoria”.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni